Underviserne

Naturmedicinsk Kursuscenter benytter sig kun af de bedst kvalificerede undervisere, der alle har en bred teoretisk baggrund kombineret med praktisk erfaring i udøvelse af fagene.

Tommy Aagaard Petersen er zoneterapeut og kropsmassør. Han har deltaget i mange kurser i homøopati, kinesiologi og forskellige massageformer. Er specialiseret i idrætsskader, meridianlære og præparatlære. Deedee Schmidt Pedersen er uddannet kropsmassør, men arbejder også med kranio-sakral terapi og ansigtsløftningsteknik. Driver egen klinik. Hun underviser i fysiurgisk massage og kranio-sakral terapi.
Susanne Andersen Uddannet zoneterapeut herfra. Hun har arbejdet som behandler i flere fitness centre og har siden 1990 arbejdet i egen klinik. Susanne underviser i zoneterapi. Tine Langkilde er uddannet i Mana Integrations Terapi samt Hellerwork. Hun har over 10 års erfaring med undervisning og behandling. Driver til daglig egen klinik. Tine underviser i dybdemassage.
Helle Glahn er uddannet biopat, desuden afspændingspædagog og kinesiolog. Arbejder i egen klinik på Østerbro. Helle underviser i journalføring, præparatlære og afspændingsterapi. Sanne Bentsen Sanne Bentsen er uddannet kropsmassør.
Arbejder udover massage også med Kranio- Sakral Terapi og øre-akupunktur.
Hun har været behandler siden 2001 og har egen klinik i Husum.
Sanne underviser i fysiurgisk massage.