Uddannelser med gode jobmuligheder

Jeg tog min eksamen som kropsmassør hos Naturmedicinsk Kursuscenter i 1988. Siden har jeg uddannet mig til akupunktør og zoneterapeut og har til dagligt et spændende arbejde på min klinik, sammen med andre terapeuter. Klinikken har kørt perfekt i mere end 12 år. Helenelea L. Danborg
Jeg blev uddannet som zoneterapeut i perioden 97 - 98, senere tog jeg uddannelsen til kropsmassør. Jeg arbejder fortrinsvis med behandling på arbejdspladser. Det giver mig utrolig stor frihed til at sammensætte min dag som det passer mig. Kenneth B. Christensen

Der er brug for din viden

Mange bliver mere og mere bevidste om sammenhængen mellem sundhed og livskvalitet, og gør derfor en aktiv indsats for at forebygge og helbrede med bl.a. alternative behandlingsmetoder. Nogle af de mest anvendte og anerkendte er zoneterapi og massage.

 

Samtidig med at jobbet som behandler er meningsfyldt, er det også tilfredsstillende selv at kunne tilrettelægge sit arbejde. F.eks. om du vil arbejde på arbejdspladser, i sportsklubber eller i privat klinik.

 

Når man arbejder som behandler, kommer man hver dag tæt på andre mennesker, og det giver en helt speciel glæde og tilfredsstillelse at opleve de forandringer, der sker med dem. At arbejde med sundhed er unikt.

 

Naturmedicinsk Kursuscenter har siden starten i 1979 uddannet mere end 3000 terapeuter indenfor alternativ medicin og sundhed, og rigtig mange af dem sidder i dag i gode behandlerjobs eller arbejder selvstændigt i egen klinik eller sammen med andre kolleger.

 

Terapi Kompagniet behandler med zoneterapi og massage på mange arbejdspladser.

 

Som kvalitetsgaranti for vores kunder, ansætter vi udelukkende uddannede elever fra Naturmedicinsk Kursuscenter.

 

Efter endt uddannelse kan du anmode om optagelse hos Terapi Kompagniet. Vi sender dig gerne brochure hvor du kan læse mere om vores aktiviteter.

 

Velvære lønner sig altid!

Andreas Bjørnsgade 28

1428 København K

Tel. 32 54 02 04

Mandag - fredag 9.00 - 14.00

www.terapikompagniet.dk